Thumbnail Image 1

Në SHITJE

Banesë në shitje - Kodi 1157

- Shitet banesa në Prishtinë afër qendrës
20m nga koptshti i fëmive ,50m nga shtëpia e pleqve, 100 m nga mjekësia familiare , 100 m nga Sh .F Elena Gjika


Më shumë

Thumbnail Image 1

ME QIRA

Banesë me qira - Kodi 1156

- Lëshohet banesa me qera në Prishtinë

- Lokacioni : Dragodan ( përball Sach Caffe dhe Fivestar )


Më shumë

Thumbnail Image 1

ME QIRA

Banesë me qira - Kodi 1155

Lëshohet banesa me qera në Prishtinë

- Lokacioni : Lagjen Dardania (te bashksia e 3 lokale )


Më shumë

Thumbnail Image 1

ME QIRA

Banesë me qira - Kodi 1154

-Lëshohet banesa me qera në Prishtinë.

-Adresa : Sllovenia Sporti ( Afër Hotel Siriusit )


Më shumë

Thumbnail Image 1

ME QIRA

Banesë me qira - Kodi 1153

-Lëshohet banesa me qera në Prishtinë.

-Adresa : Lgj. e Muhaxherëve


Më shumë

Thumbnail Image 1

ME QIRA

Banesë me qira - Kodi 1152

-Lëshohet banesa me qera në Prishitinë

-Adresa : Sllovenia Sportin ( mbrapa Hotel Siriusit


Më shumë

Thumbnail Image 1

ME QIRA

Banesë me qira - Kodi 1151

-Lëshohet banesa me qera në Prishtinë.

-Adresa : Sllovenia Sporti ( te Albi market


Më shumë

Thumbnail Image 1

ME QIRA

Banesë me qira - Kodi 1150

-Lëshohet banesa me qera në Prishtinë.

-Adresa : 4 Llullat


Më shumë

Thumbnail Image 1

ME QIRA

Banesë me qira - Kodi 1149

Lëshohet banesa me qera në Prishtinë
Adresa : Lgj. Spitalit ( te restorant Loriano ose QKUK-ës), Rruga : Muhamet Qami


Më shumë