Thumbnail Image 1

ME QIRA

Banesë me qira - Kodi 1472

Banesa posedon: Sallon me Kuzhinë, dy Dhoma Gjumi, Banjo wc, terasë


Më shumë

Thumbnail Image 1

ME QIRA

Banesë me qira - Kodi 1469

Banesa në dispozicion në katin e 7, gjendet në Rrugen B
Posedon: Sallon & Kuzhine, 2 Dhoma gjumi, Banjo, Ballkon, Nxemje me Termokos


Më shumë

Thumbnail Image 1

ME QIRA

Banesë me qira - Kodi 1468

Banesa posedon: Sallon me Kuzhinë, 3 Dhoma Gjumi, Banjo, WC, Terasë


Më shumë

Thumbnail Image 1

ME QIRA

Banesë me qira - Kodi 1466

Banesa në rrugën B, posedon dy dhoma gjumi, sallon me kuzhinë, terasë gjithashtu ka dy lifta, mirëmbajtje të rregullt, ngrohje me rrymë.


Më shumë

Thumbnail Image 1

ME QIRA

Banesë me qira - Kodi 1464

Banesa posedon: Sallon me kuzhinë, 2 dhomë gjumi, banjo i plotëson të gjitha kushtet për banim


Më shumë

Thumbnail Image 1

ME QIRA

Banesë me qira - Kodi 1459

Banesa posedon 2 dhoma gjumi, sallon me kuzhinë, 2 banjo dhe terasën gjithashtu është me nxemje nga Termokos


Më shumë

Thumbnail Image 1

ME QIRA

Banesë me qira - Kodi 1443

Banesë me Qira


Më shumë

Thumbnail Image 1

ME QIRA

Banesë me qira - Kodi 1442

Banesë me Qira


Më shumë

Thumbnail Image 1

ME QIRA

Banesë me qira - Kodi 1440

Banesë me Qira


Më shumë