Thumbnail Image 1

Në SHITJE

Banesë në shitje - Kodi 1048

Shitet banesa në lagjen Bregu i Diellit, afër furrës Qerimi 1, Prishtinë.


Më shumë

Thumbnail Image 1

Në SHITJE

Banesë në shitje - Kodi 1046

Shitet banesa luksoze në lagjen Dardania, afër Postës, në Prishtinë.


Më shumë

Thumbnail Image 1

Në SHITJE

Banesë në shitje - Kodi 1043

Shitet banesa në lagjen Ulpiana(Te Fontana) në Prishtinë.


Më shumë

Thumbnail Image 1

Në SHITJE

Banesë në shitje - Kodi 1038

Shitet banesa në lagjen Dardania në Prishtinë


Më shumë

Thumbnail Image 1

Në SHITJE

Banesë në shitje - Kodi 1026

Shitet banesa te Banesat e Bardha në Bregun e Diellit në Prishtinë.


Më shumë

Thumbnail Image 1

Në SHITJE

Banesë në shitje - Kodi 1023

Shitet banesa me sipërfaqe 100m² në rr.Holger Pedersen në Veternik,Prishtinë.


Më shumë

Thumbnail Image 1

Në SHITJE

Banesë në shitje - Kodi 1006

Shitet banesa në lagjen Velania në Prishtinë, banesa është në katin e VIII-të dhe ka sipërfaqe 67m² .


Më shumë

Thumbnail Image 1

Në SHITJE

Banesë në shitje - Kodi 994

Shitet apartamenti me sipërfaqe 95m², në Fshatin Turistik Marea Resort në Qerret, Kavajë.


Më shumë

Thumbnail Image 1

Në SHITJE

Banesë në shitje - Kodi 983

Shitet banesa në Prishtinë në Bregun e Diellit, te Banesat e Bardha, me sipërfaqe 41m².


Më shumë