Thumbnail Image 1

ME QIRA

Banesë me qira - Kodi 1037

Lëshohet banesa me qira në lagjen Kalabria tek Banesat e Arabve në Prishtinë.


Më shumë

Thumbnail Image 1

ME QIRA

Lokal me qira - Kodi 1036

Lëshohet me qira lokali në lagjen Kalabria në Prishtinë.


Më shumë

Thumbnail Image 1

ME QIRA

Banesë me qira - Kodi 1035

Lëshohet me qira banesa në lagjen Dardania në Prishtinë.


Më shumë

Thumbnail Image 1

ME QIRA

Banesë me qira - Kodi 1034

Lëshohet me qira banesa-zyre në lagjen Ulpiana në Prishtinë.
Banesa është në katin e I-rë dhe ka sipërfaqe 60m².


Më shumë

Thumbnail Image 1

ME QIRA

Banesë me qira - Kodi 1033

Lëshohet me qira banesa në sheshin Nënë Tereza në Prishtinë ( mbi Restaurant Rings).


Më shumë

Thumbnail Image 1

ME QIRA

Lokal me qira - Kodi 1032

Lëshohet lokali me qira në Prishtinë (afër restaurant Pishës),kati përdhes,sipërfaqja:80m².


Më shumë

Thumbnail Image 1

Në SHITJE

Shtëpi në shitje - Kodi 1030

Shitet shtëpia në Çagllavicë, Prishtinë. ( KM 3-të Prishtinë-Shkup,afër Hotel Emerald)


Më shumë

Thumbnail Image 1

ME QIRA

Banesë me qira - Kodi 1027

Lëshohet me qira banesa në lagjen Bregu I Diellit në Prishtinë,kati IV-të me sipërfaqe 60m².


Më shumë

Thumbnail Image 1

Në SHITJE

Banesë në shitje - Kodi 1026

Shitet banesa te Banesat e Bardha në Bregun e Diellit në Prishtinë.


Më shumë