Thumbnail Image 1

Në SHITJE

Banesë në shitje - Kodi 1026

Shitet banesa te Banesat e Bardha në Bregun e Diellit në Prishtinë.


Më shumë

Thumbnail Image 1

Në SHITJE

Banesë në shitje - Kodi 1023

Shitet banesa me sipërfaqe 100m² në rr.Holger Pedersen në Veternik,Prishtinë.


Më shumë

Thumbnail Image 1

Në SHITJE

Shtëpi në shitje - Kodi 1020

Shitet shtëpia në Veternik (lagjja Dubai afër Rezonancës) në Prishtinë


Më shumë

Thumbnail Image 1

ME QIRA

Lokal me qira - Kodi 1019

Lëshohet me qira lokali në lagjen Ulpiana përballë Albi Market në Prishtinë.


Më shumë

Thumbnail Image 1

Në SHITJE

Shtëpi në shitje - Kodi 1016

Shitet shtëpia në Veternik në Prishtinë.


Më shumë

Thumbnail Image 1

ME QIRA

Lokal me qira - Kodi 1011

Lëshohet lokali me qira në qendër në Prishtinë (Rr.Agim Ramadani),kati: përdhesë(I),sipërfaqja:26m².


Më shumë

Thumbnail Image 1

Në SHITJE

Banesë në shitje - Kodi 1006

Shitet banesa në lagjen Velania në Prishtinë, banesa është në katin e VIII-të dhe ka sipërfaqe 67m² .


Më shumë

Thumbnail Image 1

ME QIRA

Shtëpi me qira - Kodi 1004

Lëshohet me qira kati i I-rë i shtëpisë në lagjen Kolovicë(afër Restaurant Zhushi) në Prishtinë, me sipërfaqje 70m².


Më shumë

Thumbnail Image 1

Në SHITJE

Banesë në shitje - Kodi 994

Shitet apartamenti me sipërfaqe 95m², në Fshatin Turistik Marea Resort në Qerret, Kavajë.


Më shumë