Thumbnail Image 1

ME QIRA

Lokal me qira - Kodi 1036

Lëshohet me qira lokali në lagjen Kalabria në Prishtinë.


Më shumë

Thumbnail Image 1

ME QIRA

Lokal me qira - Kodi 1032

Lëshohet lokali me qira në Prishtinë (afër restaurant Pishës),kati përdhes,sipërfaqja:80m².


Më shumë

Thumbnail Image 1

ME QIRA

Lokal me qira - Kodi 1019

Lëshohet me qira lokali në lagjen Ulpiana përballë Albi Market në Prishtinë.


Më shumë

Thumbnail Image 1

ME QIRA

Lokal me qira - Kodi 1011

Lëshohet lokali me qira në qendër në Prishtinë (Rr.Agim Ramadani),kati: përdhesë(I),sipërfaqja:26m².


Më shumë

Thumbnail Image 1

ME QIRA

Lokal me qira - Kodi 1009

Lëshohet me qira banesa e përshtatshme per lokal te Banesat e Bardha në Bregun e Diellit.


Më shumë

Thumbnail Image 1

ME QIRA

Lokal me qira - Kodi 992

Lëshohet lokali me qira në lagjen Kalabria në objektin Trio Construction


Më shumë

Thumbnail Image 1

ME QIRA

Lokal me qira - Kodi 977

Lëshoj lokalin me qira,rr. Bajram Bahtiri,përballë pompës Petrol Company, rrugës për Kolovicë.


Më shumë

Thumbnail Image 1

ME QIRA

Lokal me qira - Kodi 970

Lëshohet lokali me qira në Prishtnë,në lagjen Pejton, rr. Pashko Vasa,nr:34.


Më shumë

Thumbnail Image 1

Në SHITJE

Lokal në shitje - Kodi 963

Shitet lokali në Prishtinë te Kompleksi Qafa, rr.UÇK 18b, kati I, sipërfaqja 35m2,me infrastruktur të plotë dhe çertifikatë pronësie.


Më shumë