Thumbnail Image 1

ME QIRA

Lokal me qira - Kodi 1011

Lëshohet lokali me qira në qendër në Prishtinë (Rr.Agim Ramadani),kati: përdhesë(I),sipërfaqja:26m².


Më shumë

Thumbnail Image 1

ME QIRA

Lokal me qira - Kodi 992

Lëshohet lokali me qira në lagjen Kalabria në objektin Trio Construction


Më shumë

Thumbnail Image 1

ME QIRA

Lokal me qira - Kodi 977

Lëshoj lokalin me qira,rr. Bajram Bahtiri,përballë pompës Petrol Company, rrugës për Kolovicë.


Më shumë

Thumbnail Image 1

ME QIRA

Lokal me qira - Kodi 970

Lëshohet lokali me qira në Prishtnë,në lagjen Pejton, rr. Pashko Vasa,nr:34.


Më shumë

Thumbnail Image 1

Në SHITJE

Lokal në shitje - Kodi 963

Shitet lokali në Prishtinë te Kompleksi Qafa, rr.UÇK 18b, kati I, sipërfaqja 35m2,me infrastruktur të plotë dhe çertifikatë pronësie.


Më shumë

Thumbnail Image 1

Në SHITJE

Lokal në shitje - Kodi 953

Shitet lokali në Prishtinë,në lagjen e Muhaxherëve(përballë Hotel Afa),rr.Lord Byron,me sipërfaqe 110m2.


Më shumë

Thumbnail Image 1

ME QIRA

Lokal me qira - Kodi 952

Lëshohet me qira lokali në Prishtinë afër RTK-së, Rr.Zeki Shulemaja (ish Vasil Antoni), sipërfaqja 100m2.


Më shumë

Thumbnail Image 1

ME QIRA

Lokal me qira - Kodi 890

Lëshohet DEPO + ZYRE me qira I cili gjendet në qytetin : Fushë Kosovë ( mbrapa INTEREXIT ,JUMBOS) ,
sipërfaqja : DEPO 4500m2 , ZYRJA 500 m2 < 2 zyre 250


Më shumë

Thumbnail Image 1

Në SHITJE

Lokal në shitje - Kodi 617

Vendndodhja Sarande
1.5 km nga qendra e Sarandes., anes rruges kryesore Sarande -Kanali Cukes-
Butrint Ksamil
Çmimi:1 200 000€


Më shumë