Rreth nesh

VR ESTATE është vendi ku ju do të bëni zgjedhjen e duhur për pronën tuaj!

Gjatë gjithë këtyre viteve ne kemi fituar besimin e klientëve tanë duke respektuar dëshirat dhe nevojat e tyre. Bëhuni edhe ju një nga klientët tanë.
VR ESTATE është vendi ku ju do të bëni zgjedhjen e duhur për pronën tuaj.

Lokacioni

Adresa

Rruga "Qamil Hoxha", 4-1,
Prishtinë, Kosovë
Mob: +383 (0) 43 900 021
info@vrestate.info