Shtëpi me Qira - Kodi 1004

Çmimi: 180€ / Me marrëveshje


Të dhënat specifike mbi pronën

Kodi: 1004

Çmimi: 180€ / muaj

Çmimi sipas marrëveshjes: Me marrëveshje

Lloji i prones: Shtëpi

Lloji i shpalljes: Qira

Qyteti: Prishtinë

Lagje: Kolovicë

Madhesia: 70 m²

Pershkrimi: Lëshohet me qira kati i I-rë i shtëpisë në lagjen Kolovicë(afër Restaurant Zhushi) në Prishtinë, me sipërfaqje 70m².
Ka këtë renditje: sallon me kuzhinë, një dhomë gjumi, banjo dhe depo vogël.
Çmimi: 180€
www.vrestate.info
info@vrestate.info
Tel:
+38344300089
+38344260024

Data e futjes së shpalljes: 26-06-2019

Shpërndaje në Facebook:
Ju pëlqen? Na kontaktoni