Lokal me Qira - Kodi 1011

Çmimi: 200€ / Me marrëveshje


Të dhënat specifike mbi pronën

Kodi: 1011

Çmimi: 200€ / muaj

Çmimi sipas marrëveshjes: Me marrëveshje

Lloji i prones: Lokal

Lloji i shpalljes: Qira

Qyteti: Prishtinë

Lagje: Qendër

Madhesia: 26 m²

Pershkrimi: Lëshohet lokali me qira në qendër në Prishtinë (Rr.Agim Ramadani),kati: përdhesë(I),sipërfaqja:26m².
Lokali posedon:një njësi dhe banjo.
Çmimi:200€
Tel: 044 300 089
Tel: 044 260 024
Email:info@vrestate.info

Data e futjes së shpalljes: 08-07-2019

Shpërndaje në Facebook:
Ju pëlqen? Na kontaktoni