Shtëpi në Shitje - Kodi 1045

Çmimi: Me marrëveshje


Të dhënat specifike mbi pronën

Kodi: 1045

Çmimi sipas marrëveshjes: Me marrëveshje

Lloji i prones: Shtëpi

Lloji i shpalljes: Shitje

Qyteti: Prishtinë

Lagje: Vranjevc

Madhesia: 140 m²

Pershkrimi: Shitet Shtëpia në Vranjevc në rrugën Zekria Rexha.
Shtëpia është II katë dhe ka sipërfaqe 140m² dhe e mobiluar komplet.
Shtëpia ka këtë rënditje
Sallon me kuzhinë
• 1Banjo
• 3 Dhoma gjumi
• 2Terasa
• 1 Depo

Çmimi: Me marrëveshje

Tel: 044 260 024
Tel: 044 300 089
Email: info@vrestate.info

Data e futjes së shpalljes: 14-08-2019

Shpërndaje në Facebook:
Ju pëlqen? Na kontaktoni