Lokal me Qira - Kodi 1059

Çmimi: 300€ / Me marrëveshje


Të dhënat specifike mbi pronën

Kodi: 1059

Çmimi: 300€ / muaj

Çmimi sipas marrëveshjes: Me marrëveshje

Lloji i prones: Lokal

Lloji i shpalljes: Qira

Qyteti: Prishtinë

Lagje: Qafa

Madhesia: 70 m²

Pershkrimi: Lëshohet me qira lokali në Rr.Zagrebi te Qafa, Prishtinë.
Lokali me sipërfaqe 70m² është në katin e II-të dhe posedon: një njësi dhe banjo.

Çmimi: 300€

Tel: 044 260 024
Tel: 044 300 089
Email:info@vrestate.info

Data e futjes së shpalljes: 13-09-2019

Shpërndaje në Facebook:
Ju pëlqen? Na kontaktoni