Lokal me Qira - Kodi 1060

Çmimi: 100€ / Me marrëveshje


Të dhënat specifike mbi pronën

Kodi: 1060

Çmimi: 100€ / muaj

Çmimi sipas marrëveshjes: Me marrëveshje

Lloji i prones: Lokal

Lloji i shpalljes: Qira

Qyteti: Prishtinë

Lagje: Bregu i Diellit

Madhesia: 16 m²

Pershkrimi: Lëshohet loakli me qira në Qendrën Tregtare në Bregun e Diellit, Prishtinë.
Lokali me nr.48 ka sipërfaqe 16m².
Ka ngrohje qendrore dhe air-condicioner. Është i përshtatshëm për zyre,avokaturë,shitore,rrobaqepëse,pikturë,mini-biznes etj.

Çmimi: 100€

Tel: 044 260 024
Tel: 044 300 089
Email:info@vrestate.info

Data e futjes së shpalljes: 17-09-2019

Shpërndaje në Facebook:
Ju pëlqen? Na kontaktoni