Lokal me Qira - Kodi 1064

Çmimi: 2000€ / Me marrëveshje


Të dhënat specifike mbi pronën

Kodi: 1064

Çmimi: 2000€ / muaj

Çmimi sipas marrëveshjes: Me marrëveshje

Lloji i prones: Lokal

Lloji i shpalljes: Qira

Qyteti: Prishtinë

Lagje: Sllovenia Sporti

Madhesia: 200 m²

Pershkrimi:
Lëshohet lokali me qira afër Hotel Sirius, rr. Tringë Smajli, Prishtinë.
Lokali ka sipërfaqe 200m² dhe ka III njësi:
• Hyrja I: 4 zyre dhe banjo
• Hyrja II: 2 salla të mëdha
• Hyrja III: 2 zyre
Çmimi: 2000€

Tel: 044 260 024
Tel: 044 300 089
Email:info@vrestate.info

Data e futjes së shpalljes: 24-09-2019

Shpërndaje në Facebook:
Ju pëlqen? Na kontaktoni