Lokal me Qira - Kodi 1096

Çmimi: 200€ / Me marrëveshje


Të dhënat specifike mbi pronën

Kodi: 1096

Çmimi: 200€ / muaj

Çmimi sipas marrëveshjes: Me marrëveshje

Lloji i prones: Lokal

Lloji i shpalljes: Qira

Qyteti: Prishtinë

Lagje: Dragodan

Madhesia: 40 m²

Pershkrimi: - Lëshohet Lokali me Qera në Arbëri (Dragodan)(Afër Market Albit)

- Sipërfaqja : 40m2

- Lokali ka dy njësi për zyre dhe një banjo

- Çmimi : 200€

-Tel : 044 300 089

-Tel : 044 260 024

-Tel : 044 453 590

* Email: info@vrestate.info

Data e futjes së shpalljes: 10-01-2020

Shpërndaje në Facebook:
Ju pëlqen? Na kontaktoni