Lokal me Qira - Kodi 1106

Çmimi: 1000€ / Me marrëveshje


Të dhënat specifike mbi pronën

Kodi: 1106

Çmimi: 1000€ / muaj

Çmimi sipas marrëveshjes: Me marrëveshje

Lloji i prones: Lokal

Lloji i shpalljes: Qira

Qyteti: Prishtinë

Lagje: Parku i qytetit

Madhesia: 180 m²

Pershkrimi: - Lëshohet Lokali me Qera në Prishtinë ( te parku qytetit)

- Sipërfaqja : 180m2

- Lokali Posedon : 6 Hapësira punuese, Banjo ,Kuzhinë dhe 4 Vendparkime, dhe një Garazhë , ( lokali ka 3 hyrje)

- Çmimi : 1000€

- Për më shumë informacione na kontaktoni:
- Tel : 043 500 015
- Tel : 044 260 024
- Tel : 044 453 590
- Email : info@vrestate.info

Data e futjes së shpalljes: 28-01-2020

Shpërndaje në Facebook:
Ju pëlqen? Na kontaktoni


Filtro shpalljet


Kërko shpalljen me anë të kodit

Kodi


Vizito faqen në: Facebook

placeholder image