Shtëpi me Qira - Kodi 1276

Çmimi: Me marrëveshje


Të dhënat specifike mbi pronën

Kodi: 1276

Çmimi sipas marrëveshjes: Me marrëveshje

Lloji i prones: Shtëpi

Lloji i shpalljes: Qira

Qyteti: Veterrnik

Madhesia: 627 m²

Pershkrimi: Kati përdhesë : Një dhomë të madhe të ditës, kuzhinë, një dhomë gjumi, banjo dhe depo.
Kati i pare ka: dy dhoma gjumi ( njëra me kloset),një banjo dhe dhomën për larjen dhe tharjen e rrobave.
Në katin e dytë ka një dhomë ( pune apo gjumi) dhe terrasën e madhe të mbuluar.
Shtëpia ka ujë 24 orë ( dy rezervuar me nga një mijë litra) si dhe nxemjen qendrore me pelet.

Për më shumë na kontaktoni në
+383 (0) 43 900 021

Data e futjes së shpalljes: 29-07-2021

Shpërndaje në Facebook:
Ju pëlqen? Na kontaktoni


Filtro shpalljet


Kërko shpalljen me anë të kodit

Kodi


Vizito faqen në: Facebook

placeholder image