Lokal me Qira - Kodi 1515

Çmimi: 15250€ / Me marrëveshje


Të dhënat specifike mbi pronën

Kodi: 1515

Çmimi: 15250€ / muaj

Çmimi sipas marrëveshjes: Me marrëveshje

Lloji i prones: Lokal

Lloji i shpalljes: Qira

Qyteti: Prishtinë

Lagje: Veterrnik

Madhesia: 3850 m²

Pershkrimi: Lëshohet me qera objekti 3850m² në Veterrnik.Objekti ka hapsire totrale 3850m², hapsir afariste 2700m², parking nentoksor 1150m², hapsire parkingu 70+, nxemje ftofje,ventillim.
Ka fletenposeduse dhe lejen e ndertimit.

Data e futjes së shpalljes: 25-11-2022

Shpërndaje në Facebook:
Ju pëlqen? Na kontaktoni