Shtëpi me Qira - Kodi 943

Çmimi: 1500€ / Me marrëveshje


Të dhënat specifike mbi pronën

Kodi: 943

Çmimi: 1500€ / muaj

Çmimi sipas marrëveshjes: Me marrëveshje

Lloji i prones: Shtëpi

Lloji i shpalljes: Qira

Qyteti: Prishtinë

Lagje: Tasligje

Madhesia: 350 m²

Pershkrimi: Lëshohet shtëpia me qira në Prishtinë,në lagjen Tasligje,rruga Ukë Sadiku, 4 katëshe, sipërfaqja 350 m2.
Shtëpia është e pamobiluar me mundësi mobilimi,gjithsejt ka 10 dhoma,njëri nga sallonet ka 50m2, cdo katë ka nga një banjo,4 terrasa(njëra është 55m2), parking dhe 2 garazha.


Çmimi: 1500€
Tel: 044 300 089
Tel: 044 260 024
Email: info@vrestate.info

Data e futjes së shpalljes: 18-02-2019

Shpërndaje në Facebook:
Ju pëlqen? Na kontaktoni