Thumbnail Image 1

ME QIRA

Shtëpi me qira - Kodi 1098

Lëshohet Kati i Shtëpisë me Qera

(Shtëpia gjindet te Shtëpia e Pleqeve,

Përball Minimarket MANI.)


Më shumë

Thumbnail Image 1

ME QIRA

Shtëpi me qira - Kodi 1090

- Lëshohet Shtëpia me Qera në Veternik (Mbrapa Hotel Gorenje)


Më shumë

Thumbnail Image 1

ME QIRA

Shtëpi me qira - Kodi 1061

Lëshohet me qira kati I-rë i shtëpisë në lagjen Mati 1,rr.Fazli Gashi afër shkollës “Pavarësia”, Prishtinë.


Më shumë

Thumbnail Image 1

ME QIRA

Shtëpi me qira - Kodi 1054

Lëshohet me qira kati i I-rë i shtëpisë në lagjen Arbëria, Prishtinë.


Më shumë

Thumbnail Image 1

ME QIRA

Shtëpi me qira - Kodi 1004

Lëshohet me qira kati i I-rë i shtëpisë në lagjen Kolovicë(afër Restaurant Zhushi) në Prishtinë, me sipërfaqje 70m².


Më shumë

Thumbnail Image 1

ME QIRA

Shtëpi me qira - Kodi 943

Lëshohet shtëpia me qira në Prishtinë,në lagjen Tasligje,rruga Ukë Sadiku, 4 katëshe, sipërfaqja 350 m2.


Më shumë

Thumbnail Image 1

ME QIRA

Shtëpi me qira - Kodi 887

Lëshohet shtëpia me qira e cila gjendët në qytetin:Prishtinë,në qendër, rruga: Bedri Pejani,


Më shumë

Thumbnail Image 1

ME QIRA

Shtëpi me qira - Kodi 873

Gjendet në qytetin:Prishtinë,lagje:Nic,kati:tre katëshe(III),sipërfaqja:240m² dhe me 3.8 ari truall.
Çmimi:1000€


Më shumë

Thumbnail Image 1

ME QIRA

Shtëpi me qira - Kodi 639

Gjendet në qytetin:Prishtinë,lagje:Arbëri,kati:dy katëshe.
Çmimi:Me marrvëeshje


Më shumë