Ju lutem të keni durim gjatë orëve në vijim derisa të përfundojnë të gjitha procedurat e konfigurimit dhe lansimit të website-it.

Gjatë kësaj kohe, rreth interesimit tuaj për shpalljet aktuale:

Shfrytëzoni faqen në Instagram duke klikuar këtu

Kontaktoni direkt në numrat:
+383 (0) 43 500 015
+383 (0) 43 900 021

Na vizitoni në zyret tona me lokacion:
Rr. Qamil Hoxha Prishtinë