Lokal me Qira - Kodi 1036

Çmimi: 400€ / Me marrëveshje


Të dhënat specifike mbi pronën

Kodi: 1036

Çmimi: 400€ / muaj

Çmimi sipas marrëveshjes: Me marrëveshje

Lloji i prones: Lokal

Lloji i shpalljes: Qira

Qyteti: Prishtinë

Lagje: Kalabri

Madhesia: 70 m²

Pershkrimi: Lëshohet me qira lokali në lagjen Kalabria në Prishtinë.
Lokali ka sipërfaqe 70m² dhe posedon: një njësi,banjo dhe terasë.
Çmimi: 400€
Tel: 044 260 024
Tel: 044 300 089
Email:info@vrestate.info

Data e futjes së shpalljes: 27-07-2019

Shpërndaje në Facebook:
Ju pëlqen? Na kontaktoni