Thumbnail Image 1

Në SHITJE

Troje në shitje - Kodi 1498

Ofrohet Toke 40 Ari në #shitje në Milloshevë !


Më shumë

Thumbnail Image 1

Në SHITJE

Troje në shitje - Kodi 1497

Toka dhe ferma në shitje


Më shumë

Thumbnail Image 1

Në SHITJE

Troje në shitje - Kodi 1493

Shiten 5 Ari tokë ne lagjen Veterrnik


Më shumë

Thumbnail Image 1

ME QIRA

Troje me qira - Kodi 1489

Leshohet me qira 10 Ari toke në Prishtinë.


Më shumë

Thumbnail Image 1

Në SHITJE

Troje në shitje - Kodi 1451

Troje në Shitje


Më shumë

Thumbnail Image 1

Në SHITJE

Troje në shitje - Kodi 1432

Troje në shitje


Më shumë

Thumbnail Image 1

Në SHITJE

Troje në shitje - Kodi 1398

Toka në Shitje në Vragoli


Më shumë