Lokal me Qira - Kodi 1122

Çmimi: 1500€ / Me marrëveshje


Të dhënat specifike mbi pronën

Kodi: 1122

Çmimi: 1500€ / muaj

Çmimi sipas marrëveshjes: Me marrëveshje

Lloji i prones: Lokal

Lloji i shpalljes: Qira

Qyteti: Prishtinë

Lagje: Tasligje

Madhesia: 700 m²

Pershkrimi: - Lëshohet Objekti me Qera

- Lokacioni : Tasligje

- Sipërfaqja : 700m2

- Objekti Posedon : Lokali përdhes ka 200m2
Lokali në katin 1 ka 120m2 , por në të njejtin kat ka edhe një apartament 80m2 , Në katin e 2 ka apartament prej 160m2 dhe dy terasa ka 20m2,
Në katin nën kulum ka 120m2 (I gjith Objekti mund të përdoret për qfardo lloj bussnisi )

- Çmimi : 1500€

- Për më shumë informacione na kontaktoni:
- Tel : 043 500 015
- Tel : 043 500 089
- Tel: 044 453 590
- Email: info@vrestate.info

Data e futjes së shpalljes: 19-02-2020

Shpërndaje në Facebook:
Ju pëlqen? Na kontaktoni