Shtëpi me Qira - Kodi 1132

Çmimi: Me marrëveshje


Të dhënat specifike mbi pronën

Kodi: 1132

Çmimi sipas marrëveshjes: Me marrëveshje

Lloji i prones: Shtëpi

Lloji i shpalljes: Qira

Qyteti: Prishtinë

Lagje: Velani

Pershkrimi: - Lëshohet shtëpia me qera në lagjen Velani

Shtëpia Posedon : 2 Sallona , 2 Kuzhina dhe 6 dhoma gjumi gjithashtu posedon sistem alarami , kopshti i cili është i rregulluar ne formë të bukurë dhe ka gjëlbërim te mjaftushëm dhe është po ashtu i përshtatshëm për zyre apo qfar do lloj biznisi .

-Çmimi : Me Marrëveshje

Për më shumë informacione na kontaktoni:

Data e futjes së shpalljes: 28-02-2020

Shpërndaje në Facebook:
Ju pëlqen? Na kontaktoni